Genootschap voor Geschiedenis te Brugge vzw

EN | FR

Genootschap voor Geschiedenis te Brugge vzw

Onze laatste nieuwsbrief

Het Genootschap voor Geschiedenis wenst u een gelukkig nieuwjaar

Een nieuw jaar, een nieuw initiatief. Met deze eerste nieuwsbrief wenst het bestuur van het Genootschap voor Geschiedenis zijn leden en sympathisanten een gezond en voorspoedig 2022.

In 2021 viel helaas het overlijden van onze gedreven en geëngageerde voorzitter André Vandewalle te betreuren. Daarnaast heeft de pandemie onze werking opnieuw deels stilgelegd, waardoor ook onze jaarvergadering in december werd uitgesteld. Anderzijds bleef de redactie op volle toeren draaien en vielen er twee boeiende nummers van de Handelingen in de bus.

We zijn hoopvol en ambitieus voor het nieuwe jaar. Met het aantreden van Paul Trio als voorzitter en van Hannelore Franck als redactiesecretaris waait een nieuwe wind door het Genootschap. In 2022 willen we opnieuw in levenden lijve bijeenkomen en u verrassen met nieuw historisch onderzoek, niet enkel in de vertrouwde Handelingen maar ook online.

In deze eerste nieuwsbrief vindt u verder enkele korte nieuwtjes en aankondigingen. We wensen u veel leesplezier, en u mag deze nieuwsbrief vanzelfsprekend doorsturen naar geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn van het Genootschap. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Het bestuur van het Genootschap voor Geschiedenis