Genootschap voor Geschiedenis te Brugge vzw

EN | FR

Genootschap voor Geschiedenis te Brugge vzw

Sluit je aan bij het Genootschap voor Geschiedenis

Heb je interesse in de geschiedenis van Brugge, het graafschap Vlaanderen of de provincie West-Vlaanderen? Blijf je graag op de hoogte van recent historisch onderzoek? Word dan zeker lid van het Genootschap voor Geschiedenis.

Als lid van het Genootschap neem je gratis deel aan lezingen en andere ledenactiviteiten zoals onze jaarvergadering. Je ontvangt ook tweemaal per jaar de Handelingen van het Genootschap voor Geschiedenis, ons tijdschrift met wetenschappelijke artikels, korte bijdragen, boekbesprekingen en handige overzichten van recente uitgaven en thesissen. Daarnaast genieten leden 20 procent korting bij de aankoop van individuele boekpublicaties en vroegere jaargangen van de Handelingen.

Bijeenkomst van het kleermakersambacht van Brugge, ca. 1770 (Musea Brugge)

 

Lid worden kan door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage over te schrijven op rekening BE05 0000 1079 3975 (BIC: GEBABEBB) van het Genootschap voor Geschiedenis te Brugge, met vermelding van je naam. Na ontvangst van dit bedrag ben je officieel lid van het Genootschap.

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor 2024 bedraagt (inclusief verzending van de Handelingen):

→  30 euro voor individuele leden in België

→  50 euro voor individuele leden binnen Europa*

→  60 euro voor individuele leden buiten Europa*

* volgens de landenverdeling in ‘internationale geografische zones’ van bpost

Abonnementsprijzen voor bibliotheken en andere instellingen (met factuur) worden berekend op basis van de reële verpakkings- en verzendingskosten van de Handelingen.

Steun het Genootschap

Je kan het Genootschap ook steunen door een gift te doen op bovenstaand rekeningnummer. Uw steun wordt bijzonder op prijs gesteld.

Aanmeldingsformulier

lidmaatschap